Top Terug naar homepage

Door de enorme populariteit van de Premier League Darts is het evenement gegroeid en stonden naast de evenementen op toplocaties in het VK en Ierland de afgelopen jaren ook uitstapjes naar Nederland en Duitsland op het programma. Na het enorme succes van het debuut in Berlijn in 2018 komt de Premier League Darts op 27 en 28 maart terug naar Rotterdam Ahoy.

In 2018 werd de dubbel in Rotterdam georganiseerd ter vervanging van het afgelaste evenement in Exeter. Gezien de enorme belangstelling voor de twee uitverkochte avonden was het een logische stap om het jaar daarop twee keer in Nederland te spelen. Door die extra avonden spelen spelers in de tweede helft van het seizoen maar één keer per competitieavond en bestaat elke wedstrijd uit een ruimere best-of-14.

Dresscode

Kom in het oranje! Shirts van voetbalclubs zijn niet toegestaan. Een shirt van het Nederlands elftal mag natuurlijk wel.

Wij openen eerder onze deuren

Ahoy opent eerder haar deuren om alvast helemaal in de stemming te komen voor Premier League Darts. Wij zorgen dat het bier koud staat en er goede muziek op staat. Speciaal voor dit event regelen wij een top-DJ! De Pop-Up Bar wordt opgebouwd in Hal 2, te bereiken via de hoofdingang van Ahoy. Openingstijden: 16.00 - 20.30 uur

Locatie:

Ahoy Arena

Tijden:

15.30 uur Amstel Live café + terras open
18.30 uur Deuren Ahoy Arena open
20.00 uur Aanvang
22.30 -23.00 uur Einde