Top Terug naar homepage

Speciale SBS6 actie: boek nu de laatste kaarten voor € 24,95!

Jaar in jaar uit staat de succesformule Holland Zingt Hazes voor uitverkochte zalen. Hoogste tijd dus voor de eerste officiële wintereditie van Holland Zingt: Holland Zingt Kerst 2018! Het concept van de eerste wintereditie blijft trouw aan de immens populaire Holland Zingt-formule: de beste zangers van Nederland, de grootste kersthits en een avond luidkeels meezingen. Kortom, niet alleen meezinggarantie maar ook gegarandeerd een avond feest net als bij Holland Zingt Hazes.

Kerst luid je dus dit jaar in met vrienden, broers en zussen, neven en nichten of collega's. Kom feesten in de grootste kerstkroeg van het land. Vier samen de start van je kerstvakantie vóór alle verplichte nummertjes die er tijdens de kerstdagen volgen.

Xander de Buisonjé, Anita Meyer, Danny de Munk, Edsilia Rombley, Tommie Christiaan, Trijntje Oosterhuis, Jamai Loman, Karin Bloemen, Roel van Velzen, Lee Towers en Dwight Dissels brengen de grootste kerstkroeg van het land op 21 december volledig in kerstsferen met de grootste kersthits aller tijden. Kom jij alle grote hits luidkeels meezingen in Rotterdam Ahoy?

Boek nu om verzekerd te zijn van de beste plaatsen. Mis het niet!

Locatie:

Ahoy Arena

Tijden:

Deuren open: 18:30
Aanvang: 20:00