Top Terug naar homepage

De jubileum editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament was een groot succes waarin Roger Federer de titel wist te pakken en ook nog eens de nummer 1 plek op de ATP ranglijst wist te heroveren. In februari 2019 keert het ABN AMRO World Tennis Tournament voor de 46e keer terug naar Rotterdam Ahoy.

Het ABN AMRO World Tennis Tournament kent een rijke tennishistorie en behoort al meerdere jaren tot de belangrijkste indoor toernooien ter wereld. De hoge kwaliteit van het deelnemersveld is vanaf de start in 1974 tot heden onveranderd gebleven. Van Arthur Ashe, via Björn Borg tot Roger Federer hebben we vrijwel alle legendes van het internationale tennis mogen begroeten in Rotterdam Ahoy.

Het ABN AMRO World Tennis Tournament is echter méér dan een tennistoernooi; het is een complete dag of avond uit, waar voor iedere bezoeker zeer veel te beleven valt. Zo kent Shops & Bites een grote verscheidenheid aan winkeltjes, stijlvolle eet- en drinkgelegenheden en een mediaplein. Op Sports Plaza is een uitgebreid activiteitenplein waar allerlei tennisvormen beoefend kunnen worden onder deskundige leiding. Ook zijn de trainingen van de toppers openbaar en wordt het 11e ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament gespeeld. 

Dagsessie kaarten

Bezoekers met een dagsessie-kaart welkom vanaf 09.30 uur (op zaterdag vanaf 11:00 uur) tot 18.00 uur

Avondsessie kaarten

Bezoekers met een avondsessie-kaart zijn welkom vanaf 17.00 uur

 

Locatie:

Rotterdam Ahoy, gehele complex

Tijden:

Bezoekers met een dagsessie-kaart zijn welkom vanaf 09.30 uur (op zaterdag vanaf 11:00 uur) tot 18.00 uur

Bezoekers met een avondsessie-kaart zijn welkom vanaf 17.00 uur

Bezoekers met een finale-kaart (zondag) zijn welkom vanaf 11.00 uur