Top Terug naar homepage

De eerste ronde tickets is uitverkocht. De tweede verkoopronde vindt eind januari 2020 plaats. Houd songfestival.nl in de gaten voor exacte datum en tijd. De derde kaartverkoopronde is medio maart. 

Duncan Laurence zorgde er met zijn 'Arcade’ voor dat het Songfestival in Nederland georganiseerd zal worden. In mei 2020 is het zo ver en huisvest Rotterdam Ahoy de 65e editie van het Eurovisie Songfestival. We kijken uit naar spectaculaire dagen vol entertainment vanuit heel Europa.

Er zullen verschillende shows zijn, waaronder de twee halve finales (12 en 14 mei) en de afsluitende grote finale (16 mei). Daarnaast vinden ook diverse repetitieshows plaats waarbij fans aanwezig kunnen zijn. 

Het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam is een samenwerking tussen de projectorganisatie bestaande uit NPO / AVROTROS / NOS en EBU (European Broadcasting Union) en de gemeente Rotterdam. Tevens zijn diverse partners betrokken, waaronder: Rotterdam Partners, Rotterdam Festivals, Ahoy, aangesloten partners bij Rotterdam Make it Happen en de provincie Zuid-Holland.

Lees hier alles wat je moet weten over de ticketverkoop rondom het Songfestival.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Locatie:

Tijden: