Top Terug naar homepage

Momenteel reist Farla door Nederland voor het opnemen van het televisieprogramma Farla: Man of Mystery dat in het najaar te zien zal zijn op SBS6. Om topkwaliteit te garanderen is er besloten om Night of Illusions te verplaatsen naar 12 december. 

Ik ben heel blij en dankbaar met alle aandacht en de prachtige ontwikkelingen in mijn carrière, maar er zitten helaas maar 24 uur in één dag en ik wil topkwaliteit kunnen leveren, vandaar dat we deze keuze hebben gemaakt om de show in Ahoy te verplaatsen naar 12 december 2019  Christian Farla

 

Onder leiding van Master Illusionist Christian Farla wordt bij NIGHT OF ILLUSIONS het publiek getrakteerd op Europa’s meest spectaculaire live Magicshow sinds de legendarische David Copperfield optrad in Rotterdam Ahoy. 

Night of Illusions is een unieke 2 uur durende magische stageshow met de ideale mix van onnavolgbare high tech illusieacts, spectaculaire Escape stunts, Mindreading, Sleight of Hand magic, een dosis humor en special guest acts. Diverse BN’ers zullen meewerken aan de illusieacts samen met The Showgirls of Magic. 

Christian Farla, de enige Nederlandse illusionist die 2 maal de Merlin Award wist te winnen voor de Beste Illusionist ter wereld, haalt alles uit de kast en brengt de nieuwste acts uit Las Vegas naar Nederland.  Na 7 jaar keert de Rotterdammer terug naar Rotterdam Ahoy waar hij zelf ooit zijn eerste optredens deed tijdens Jeugdland en later zelf als special guest optrad in Kerstcircus Ahoy. De laatste 7 jaar trad hij met ruim 5000 shows op over de hele wereld; van Engeland, Duitsland en Frankrijk tot China en Las Vegas.

Christian Farla wordt gezien als de nieuwe David Copperfield en de meest spectaculaire en grootste Illusionist ter wereld.

Locatie:

Ahoy Arena

Tijden:

Aanvang: 20:00