Top Terug naar homepage

50-jarig jubileum, 75e verjaardag en wereldwijd 25 miljoen verkochte platen. Tijd voor een grootse show in Ahoy op 27 december 2019.

George Baker laat oude tijden herleven tijdens zijn jubileumjaar! 50 jaar na de eerste single van de George Baker Selection en vele hits en shows verder is het tijd voor de grootste show van George Baker in de afgelopen jaren, namelijk in Rotterdam Ahoy!

Met een weergaloze en eigentijdse show zal hij de fans mee terugnemen in de tijd, van Morning Sky, Santa Lucia by Night tot natuurlijk het onvervalste Little Green Bag en Una Paloma Blanca, ze komen allemaal voorbij!

George zal niet alleen op het podium staan deze avond maar aan zijn rechterzijde zal George The, vaste solo gitarist van de band, staan en aangevuld met hun eigen live band. George en George delen al 50-jaar lief en leed, reizen samen nog steeds de hele wereld over en dus was het ook heel snel duidelijk dat zij samen op het podium zouden staan aangevuld met de Marcel Fisser band en speciale gasten. Zo waren de twee afgelopen jaar nog op tour door de pacific waar volle zalen volledig uit hun dak gingen.

Locatie:

Ahoy Arena

Tijden: